Türkiyedeki Kullanıcılar Artık Mavi Tik Sahibi Olabiliyor Meta Verified Nasıl Yapılır

Yazar: lacinyldrm 26/07/2023 0 Adet Yorum Yapıldı Sosyetic Sosyal Medya Ajansi,

Türkiyedeki Kullanıcılar Artık Mavi Tik Sahibi Olabiliyor! Sosyetic.com İle Kolay ve Güvenli Yolculuk

Sosyal medyanın vazgeçilmez platformu Instagram'da mavi tik sahibi olmak artık hayal değil! Sosyetic.com ile siz de mavi tik sahibi olabilir ve hesabınızı doğrulanmış ve güvenilir bir şekilde öne çıkarabilirsiniz.

Mavi tik almak için tek yapmanız gereken anlatımızı takip etmek: Instagram uygulamasını açın, profilinizi sağ altdan tıklayın ve ayarlar ve gizlilik bölümüne geçin. Hesaplar merkezini bulup "Meta Verified" seçeneğine tıklayın ve bekleme listesine katılın. Geri bildiriminizi aynı gün içinde veya en geç birkaç gün içinde alacaksınız ve artık aylık olarak 255 liraya mavi tik sahibi olabileceksiniz.

Benim ekranım da Meta Verified seçeneği yok diyorsanız sizler de bu linke tıklayıp ilerleme ekranına direkt geçebilirsiniz. >>>> Laçin Yıldırım - Sosyetic Sosyal Medya Ajansı <<<<

Unutmayın, sosyetic.com size ücretsiz ve güvenli bir hizmet sunuyor. Lütfen mavi tik almak için ücret talep eden dolandırıcılardan uzak durun ve güvenilir kaynaklarla iletişime geçin.

Mavi tik sahibi olmanın size sağlayacağı avantajlarla, hesabınızı güvenli bir şekilde ön plana çıkarabilir ve hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Sosyetic.com ile dijitaldeki varlığınızı güçlendirmek için hemen başvuru yapın ve sosyal medya dünyasında fark yaratın.

Sosyetic.com - Mavi Tik Alma İşlemlerinizde Yanınızda! Laçin Yıldırım Sundu.

#metaverified #metaverifyt #mavitik #mavitikalma #mavitikalma #instagrammavitik #güvenilirmavitikalma #sosyetic #dijitaldeyıldızol #sosyalmedya #mavitikal #instagramverify #mavitikalolsun #mavitikalıol #sosyalmedyauzmanı #mavitiklihesap #sosyeticom #instagramonaylama #mavitikolmak #sosyalmedyahizmetleri #mavitikalimvar #sosyeticilegüvende #instagramhesabı #mavitikalıhesaplar #sosyeticilesosyalleşin #instagramdoğrulama #mavitikinstagram #sosyalmedyadestek #mavitikinstagramda #sosyalmedyauzmanlık #instagramdoğrulanmışhesap #mavitikalımvar #sosyeticomdestek

Yorum Yap